Wie ben ik

Mijn naam is Linda Smit. Ik ben juf, docent en moeder. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docent Nederlands in het mbo. Daarnaast ben ik eigenaar van de praktijk “Leren bij Linda” in Wijhe.

“Leren bij Linda” geeft korte trainingen in studievaardigheden en helpt mensen bij het plannen van toetsweken en examens.

“Naasten bij Linda” helpt mensen die een dierbare hebben die verslaafd is of in herstel. Dit naastenprogramma bestaat uit vijf sessies die zowel individueel als in groepsverband gevolgd kunnen worden. De sessies kunnen op locatie of online aangeboden worden.

“MatriX bij Linda” helpt mensen met een hulpvraag zelf weer regie over hun eigen leven te krijgen via de MatriXmethode.

Wat is mijn motivatie?
Ik vind het heel fijn om mensen te ondersteunen en vooruit te helpen. In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Deze kennis wil ik graag delen, daarom ben ik in augustus 2016 gestart met de praktijk “Leren bij Linda”. Vanaf 2020 kwam “MatriX bij Linda” erbij en in 2022 “Naasten bij Linda”.