Reviews

“Leren bij Linda”

“Linda is een gedreven lerares, die rustig en helder de opdrachten aan haar leerlingen overbrengt. Daarnaast beschikt Linda over een ruime dosis humor, ieder kind zal op zijn/haar gemak bij Linda zijn!”

“Onze dochter is een aantal keren bij Linda geweest met het doel om handvatten te krijgen hoe de lesstof van bepaalde vakken beter onder de knie te krijgen. De wijze waarop Linda dit heeft aangepakt, sloot goed aan bij mijn dochter. Linda weet de juiste benadering en snelheid van nieuwe methodes toe te passen. Leren op maat!”

“E. vond het verleden week erg prettig; “Je hebt geen enkele afleiding alleen een tafel, stoelen, trampoline, skippybal en lolly’s.” aldus E.”

“MatriX bij Linda”

“Een paar uur geleden heb ik een Matrix-sessie gehad bij Linda Smit. Ik was enigszins sceptisch, wist niet goed wat ik kon verwachten. Maar wat een geweldige ervaring, doordat je even op een andere manier leert denken en omgaan met je gevoelens, worden onprettige gebeurtenissen veel minder zwaar en kun je het uiteindelijk een plek geven zonder nog de negatieve bijsmaak te hebben. Bizar en fantastisch! Dit zou eigenlijk standaard op scholen in het pakket moeten zitten, hier kun je echt veel kinderen op een eenvoudige manier mee helpen. Een absolute aanrader!”

“Bij mij heeft het enorm goed geholpen om foto’s/video’s te wissen als het ware uit mijn hoofd. Heel soms denk ik er nog wel aan, maar dan kan ik de foto’s/filmpjes niet meer vinden. Ik vond matrix een fijne manier om mijn hoofd te legen en het heeft me echt veel geholpen. Het is ook een fijne manier en ik begreep het goed. Beter dan als ik met een psycholoog praat.”

“Linda heeft mij onwijs geholpen om mijn puzzelstukjes weer in elkaar te krijgen. Ik heb enkele matrix sessies bij haar gevolgd en het heeft mij echt geholpen. Het voordeel is dat je niet hoeft te praten over de onderwerpen wat je bezig houdt, in tegenstelling tot de eindeloze praatsessies bij een therapeut. Het gaat echt om jou als persoon en wat jij waarneemt (zien horen, voelen, ruiken, proefen of denken), dit kan zowel gaan over onderwerpen uit het verleden, het heden als in de toekomst. Je bepaalt zelf wat je haar wel of niet wilt vertellen, het gaat echt om het visualiseren.”

“Naasten bij Linda”

Binnenkort staat hier een recensie.