Reviews over “Leren bij Linda”

Huiswerkbegeleiding en bijles

“Linda is een gedreven lerares, die rustig en helder de opdrachten aan haar leerlingen overbrengt. Daarnaast beschikt Linda over een ruime dosis humor, ieder kind zal op zijn/haar gemak bij Linda zijn!”

“Onze dochter is een aantal keren bij Linda geweest met het doel om handvatten te krijgen hoe de lesstof van bepaalde vakken beter onder de knie te krijgen. De wijze waarop Linda dit heeft aangepakt, sloot goed aan bij mijn dochter. Linda weet de juiste benadering en snelheid van nieuwe methodes toe te passen. Leren op maat!”

“E. vond het verleden week erg prettig; “Je hebt geen enkele afleiding alleen een tafel, stoelen, trampoline, skippybal en lolly’s.” aldus E.”

MatriXcoaching

“Een paar uur geleden heb ik een Matrix-sessie gehad bij Linda Smit. Ik was enigszins sceptisch, wist niet goed wat ik kon verwachten. Maar wat een geweldige ervaring, doordat je even op een andere manier leert denken en omgaan met je gevoelens, worden onprettige gebeurtenissen veel minder zwaar en kun je het uiteindelijk een plek geven zonder nog de negatieve bijsmaak te hebben. Bizar en fantastisch! Dit zou eigenlijk standaard op scholen in het pakket moeten zitten, hier kun je echt veel kinderen op een eenvoudige manier mee helpen. Een absolute aanrader!”